Durumunuza üzüldüm.
Böyle olsun istemezdim.
Lütfen bana protondan ulaşın. Forumda ruhaniyet dışı bir şey konuşmak istemiyorum.
Normalde bu paylaşımı da yapmaz idim ancak sizi böyle bırakmak kandaşın olarak beni kahreder.
Durumun ne kadar ümitsiz gözüktüğünün farkındayım.
Biliyor musunuz? Doktor bana 15 yaşına gelmeden ölürsün dedi. 15 i geçeli 1 yıl oldu ve hala ayaktayım. Bırakın Ümit tohumları içinizde yeşersin.
'Umutsuz durumlar yoktur. Ümitsiz insanlar vardır ben ümidimi hiç bir zaman kaybetmedim.' Mustafa Kemal Atatürk
Kullanabileceğiniz bazı rünler ve renk tavsiyesi:
Siyah renk: Gizler ve kafa karışıklığı ve kaos yaratır, yeni başlangıçları, gizli şeylerin bilgisini temsil eder, ışığı muhafaza eder, en güçlü renklerden biridir. Siyahı öz denetim/irade gücü, dayanıklılık ve sabır için kullanın. Siyah aynı zamanda düşmanlara ihtilaf ve kafa karışıklığı getirmek için iyi bir renktir. Aynı zamanda koruma, negatif güçleri bağlamak için harikadır.
Fehu: kişinin çevresi üzerinde güç sağlamasını sağlar. (Sizin alternatifinize bağlı olarak fehu çıkıp yerine nauthiz gelebilir ancak wunjo'nun daha hedef odaklı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden gerek olmadığını düşünüyorum.)

Wunjo:depresyondan kurtulmak için harikadır. Otorite sağlar. Aile üyelerini birleştirir ve kişinin kendi ve baskasi ile arasındaki engelleri yıkar.
(Nauthiz harika bir alternatif olabilir.)

Sowilo: başka rünlerle beraber onları aktif hale getirir. Ayrıca hayat kıvılcımı/harekete geçme gücü anlamını taşır. Yeni kişiler için harika bir rune olduğunu düşünüyorum. Hem çok işlevli, hem de enerjisi oldukça kolay yönlendirilebilir olduğunu düşünüyorum.

Şema haline getirmek istersek:
1- Trans haline girmek
2- Siyah renk invoke etmek (ya da hedefin ruhuna evoke de edilebilir.)
3- 40x Fehu titretme
4- 40x Wunjo titretme
5- 40x Sowilo titretme
6- 9x 'Pozitif ve sağlıklı şekilde ailemin tüm baskı ve dayatmalarından kurtuldum.'
Bu çalışmayı 40 gün yapabilirsiniz. Ruhani durumunuza göre altından kalabilecek durumda iseniz bu sayı 80'e bile çıkabilir.
Olumlama değişebilir seçim sizin. Bunu şimdi uydurdum.
Sayılar gelişmişlik seviyenize göre değişebilir. 40 yeni başlayan biri iseniz 20 ye indirebilirsiniz. Kendinizi asla, asla ve asla zorlamayın. Seviyenizi bilmediğim için yorum yapmam acayip olur.
Bir tanriçamızdan yardım isteyebilirsiniz. Adansiysaniz tabi. Adandiniz değil mi?
Dediğim gibi lütfen bana protondan ulaşın. Fazla yüz göz olmak istemem. Ruhaniyet harici motivasyonel bile olsa herhangi bir şey konuşmak istemiyorum. Siz benim için bir istisnasiniz.
Esenlikler,
Siyah rengi kendi üzerinizde kullanacaksanız çok dikkatli olmalısınız. Meditasyon ve Büyü pratiklerinde gelişmemiş Zevism'lerin Siyah ve Gri gibi renkler kullanmaları sorun çıkartabilir. Dikkatli olun.
İyi günler.