Temple of Zeus — The Assembly of the Gods

4 soru

Targon

Merhaba esenlikler

1) Çoğu antik çağ heykellerinde özellikle Yunanistan da heykellerin hiçbiri ereksiyon halinde değil ve burda asıl anlatılmak istenen cinsel dürtülere hakim olmak anlamına geldiğini düşünüyorum
Peki sizce bir erkek nasıl libidosunu düşürebilir hatta tamamen en alt seviyeye getirebilir ?

2) Gece uyurken istediğimiz bir rüyayı görmek mümkün mü ? mesela bu gece rüyamda paris sokaklarında geziyorum diyip bir olumlama sayesinde olabilir mi ?

3) Kara büyüleri gösteren bir yazı yeri var mı acaba ? ve bir Zevism başka bir Zevism'e yönelik büyü yaparsa nolur ? ve yanlış anlaşılma olmasın aile üyemize büyü yapmak değil amacım fakat her insanın iyisi de var kötüsü de
O yüzden genel olarak sormak istedim

4) Dijital resim yapmayı bilen biri bana özelden veya bu konu başlığından adım adım bu işe nasıl başlıcağımı söylüyebilir mi ? bende açıkcası başlamak istiyorum

Discussion

Aristeia wrote:View source

Konudan bağımsız olarak sormak istiyorum, imzanıza koyduğunuz Leydi Haures, Astaroth ve Lord Azazel resimleri size mi ait? Yapay zeka kullandınız mı yoksa tamamen siz mi yaptınız? Çok çok güzel olmuşlar...

Çok teşekkür ederim, evet benim çizimlerim. Bazılarını zihnime esen ilham ile tamamen kafamdan çiziyorum, bazılarını ise Pinterestten veya genel olarak internetten gördüğüm modellere bakarak ve benzeterek çizmeye çalışıyorum, Bu modeller arasında Yapay zeka kullanılarak yaratılmış ve bana ilham veren resimler de oluyor veya Filmlerden/dizilerden gördüğüm oyuncularda gördüğüm ve etkilendiğim pozlar da oluyor. Bakarak veya kafamdan çizdiğim tüm resimler benim kalemimden çıkıyor.

AMON.JPG
Open AMON.JPG · 709 KB
ANDRAS.JPG
Open ANDRAS.JPG · 641 KB
Ekran Resmi 2024-12-26 00.26.28.png
Open Ekran Resmi 2024-12-26 00.26.28.png · 1.4 MB
SEYTANBABA.PNG
Open SEYTANBABA.PNG · 3.1 MB
Ekran Resmi 2025-01-07 18.17.50.png
Open Ekran Resmi 2025-01-07 18.17.50.png · 1.7 MB
HİTLER.JPG
Open HİTLER.JPG · 1.5 MB
Ekran Resmi 2024-12-20 23.54.27.png
Open Ekran Resmi 2024-12-20 23.54.27.png · 2.3 MB
Thersthara wrote:View source

Çok teşekkür ederim, evet benim çizimlerim. Bazılarını zihnime esen ilham ile tamamen kafamdan çiziyorum, bazılarını ise Pinterestten veya genel olarak internetten gördüğüm modellere bakarak ve benzeterek çizmeye çalışıyorum, Bu modeller arasında Yapay zeka kullanılarak yaratılmış ve bana ilham veren resimler de oluyor veya Filmlerden/dizilerden gördüğüm oyuncularda gördüğüm ve etkilendiğim pozlar da oluyor. Bakarak veya kafamdan çizdiğim tüm resimler benim kalemimden çıkıyor.

Attachment 5645Attachment 5646Attachment 5647Attachment 5648Attachment 5649Attachment 5650Attachment 5651

Leydi Maat'a bayıldım harika bir sanat eseri yapmışsınız, hepsi çok güzel ellerinize sağlık.

Pleiades'in Meşaleleri

Attachment 5645Attachment 5646Attachment 5647Attachment 5648Attachment 5649Attachment 5650Attachment 5651

Harika bir yeteneğiniz var, hepsi muhteşem. Doğuştan gelen üstün yetenek.

Gold Serpent wrote:View source

Leydi Maat'a bayıldım harika bir sanat eseri yapmışsınız, hepsi çok güzel ellerinize sağlık.

Teşekkür ederim 🤍 Leydi Ma'at'ı çizmem Yüksek Rahibe Lydia'nın fikriydi. Kendisi bana Leydi Ma'at'ın görünüşünü tarif etti ve ben de onun verdiği detaylara sadık kalmaya çalıştım. Tabiki tanrılar ve tanrıçalar basit bir İnsanın kalemiyle tasvir edilemeyecek kadar güzel ve muazzam varlıklar. Dünyanın en yetenekli İnsanları toplanıp onların gölgelerinin yansımasını bile çizmeye çalışsalar, ortaya çıkan sanat yine de onların gerçek güzelliğinin ve görkeminin yanından bile geçemez.

(Belirtmem gerekiyor ki resimlerde uzay arka planını ben çizmiyorum. Genellikle NASA'nın görsellerinden hoş bir uzay resmi bulup Tanrı çizimimin arkasına yapıştırıyorum. Dijital çizim içerisinde ufak hileler hahaha)

Gerçekten şahane bir yeteneğiniz ve muhteşem bir görünüz var. Şahane ellerinize kollarınıza ve emeklerinize sağlık 😊

Çizimlerinizin hepsini derleyeceğiniz bir başlık açmaya ne dersiniz? Hepsine ulaşmak daha kolay olur hem. Ben şahsen sizin çizimlerinize ulaşmak için forumlarda epey arama yapmak zorunda kalıyorum.

Aristeia wrote:View source

Çizimlerinizin hepsini derleyeceğiniz bir başlık açmaya ne dersiniz? Hepsine ulaşmak daha kolay olur hem. Ben şahsen sizin çizimlerinize ulaşmak için forumlarda epey arama yapmak zorunda kalıyorum.

Tabiki olabilir, uygun bir anda böyle bir başlık açabilirim neden olmasın, başlığın linkini de profilimin imzasına eklerim böylece her isteyen ziyaret edebilir.