Temple of Zeus — The Assembly of the Gods

[Çeviri] Şeytan ile Konuşmam

Sonne [NG]

"Şeytan Baba ve Azazel ile pek çok kez konuşsam da çok azını yazıya döktüm. Şeytan ve O’nun Yüksek Rütbeli Demonları herkese yüzlerini göstermezler. O’nunla doğrudan çalışan bizler, O bize tavsiyelerde bulunurken ve yerine getirmemiz gereken talimatları dikte ederken, O’nu yüz yüze görürüz..."

Yazının devamına ulaşabilirsiniz.

Discussion

p666 wrote:View source

Siteye giremiyorum

Site aktif ve herhangi bir sorun bulunmuyor. Başka bir tarayıcı kullanabilir, VPN ile giriş yapmayı deneyebilirsiniz.

Sonne wrote:View source

"Şeytan Baba ve Azazel ile pek çok kez konuşsam da çok azını yazıya döktüm. Şeytan ve O’nun Yüksek Rütbeli Demonları herkese yüzlerini göstermezler. O’nunla doğrudan çalışan bizler, O bize tavsiyelerde bulunurken ve yerine getirmemiz gereken talimatları dikte ederken, O’nu yüz yüze görürüz..."

Yazının devamına ulaşabilirsiniz.

sigara içen insanlar diyor yazıda sigara ruhani gelişime zararlı değil miydi ayrıca bu sigara içen ruhları birkaç yazıda daha görmüştüm

kodaks wrote:View source

...

Burada "ruhlardan" bahsedildiği unutulmamalıdır. Hell'deki ruhların fiziksel bedeni yoktur, bu nedenle herhangi bir fiziksel zarar da söz konusu değildir. İçilen sigaralar da aynı şekilde fiziksel değildir.